WANT AN APPROXIMATE PRICE?
GET A FREE QUOTE »

CALL US NOW:
+971 4 220 4037

Singurul caz de anticorpi împotriva AMG 157 a fost în grupul placebo în ziua 169

Dozele mai mari nu au fost studiate și nu sunt recomandate, conform etichetei.

Femeile vor avea acces la drog numai printr-un program de evaluare a riscurilor și de atenuare (REMS), din cauza riscului de vătămare fetală.

La fel ca alți membri ai clasei sale – bosentan (Tracleer) și ambrisentan (Letairis) – macitentanul va purta un avertisment la cutie împotriva utilizării la femeile gravide.

Efectele adverse frecvente ale macitentanului includ anemie, nazofaringită, durere în gât, bronșită, cefalee, gripă și infecții ale tractului urinar.

Macitentan este comercializat de Actelion Pharmaceuticals, cu sediul în San Francisco, care a declarat într-un comunicat că medicamentul ar trebui să fie disponibil pe piață în noiembrie.

Anunțul a urmat aprobării unui alt nou medicament HAP într-o altă clasă, riociguat (Adempas), la începutul acestei luni.

WASHINGTON – Un medicament dietetic investigațional numit Contrave care combină un antidepresiv și un medicament anti-dependență pare cel puțin oarecum eficient pentru a ajuta pacienții obezi să piardă în greutate, dar prezintă un risc crescut de hipertensiune arterială.

Comitetul consultativ pentru medicamente endocrine și metabolice se va reuni marți pentru a vota dacă beneficiile pentru bupropionul cu eliberare susținută și combinația de naltrexonă sunt mai mari decât riscurile medicamentului.

Ambele medicamente sunt folosite individual de 20 de ani – naltrexonă pentru dependența de opioide și dependența de alcool și bupropion pentru depresie și renunțarea la fumat – dar se știe puțin despre combinarea medicamentelor pentru controlul greutății.

Orexigen, compania care realizează combinația în parteneriat cu Takeda, solicită aprobarea pentru tratamentul obezității și controlul greutății la pacienții cu un indice de masă corporală de 30 sau mai mare, sau de 27 sau mai mare și cu unul sau mai mulți factori de risc (de exemplu, diabetul , dislipidemie sau hipertensiune).

În documentele de informare postate online vineri, examinatorii FDA au analizat rezultatele suganorm pastile pret catena celor patru studii clinice de fază III, controlate cu placebo, de un an, de Orexigen, care au înrolat 3.200 de pacienți obezi cu cel puțin o afecțiune comorbidă, inclusiv diabet și depresie.

În toate cele patru studii, pacienții tratați cu combinația naltrexonă / bupropionă au slăbit mai mult decât cei din grupul placebo (P

Într-o analiză combinată, pacienții cu naltrexonă / bupropion au pierdut în medie cu 4,2% mai multă greutate decât grupul placebo (variind de la 3,3% la 4,8%). Acest lucru nu se încadrează în celelalte standarde FDA conform cărora, după un an, diferența de scădere medie în greutate între grupul activ și cel de control ar trebui să fie de cel puțin 5%.

Și pierderea în greutate vine cu efecte secundare, au spus personalul FDA. Hipertensiunea arterială a fost mai frecventă în grupul cu naltrexonă / bupropionă decât în ​​grupul placebo, care a fost deosebit de pronunțat într-un studiu care a testat medicamentul la pacienții cu diabet zaharat.

“NB atenuează sau elimină tensiunea arterială și reducerile pulsului care se observă în mod normal cu pierderea în greutate”, au scris recenzorii. Nu se stie modul in care aceste modificari semnale vitale in populatia supraponderala si obeze ar avea un impact asupra riscului cardiovascular pe termen lung.

De asemenea, doi pacienți din studiile clinice au prezentat convulsii după ce au început naltrexonă / bupropionă. Niciun participant la grupul placebo nu a avut convulsii.

Pacienții tratați cu naltrexonă / bupropionă au fost, de asemenea, mai predispuși să întrerupă studiul, adesea din cauza greaței.

Analizatorii FDA au spus că numărul evenimentelor cardiace adverse majore din studii a fost prea mic pentru a face presupuneri fiabile cu privire la modul în care naltrexona / bupropionul ar putea afecta riscul cardiovascular.

Din cauza lipsei de date, grupului consultativ i se va cere dacă ar trebui să fie necesar un nou studiu care să evalueze riscul cardiovascular și dacă acesta ar trebui să se întâmple înainte sau după aprobare.

Bupropionul de sine stătător a fost asociat cu ideea, încercările și finalizarea sinuciderilor, dar nu au existat sinucideri în studii, iar ideea sinuciderii a fost de fapt mai mare în grupurile placebo, au observat cercetătorii FDA.

Cu toate acestea, “Contrave ar putea avea o utilizare pe scară largă, iar potențialul pentru probleme de siguranță (inclusiv convulsii, suiciditate și evenimente cardiovasculare) nu poate fi respins”, au spus recenzorii FDA.

În general, evaluatorii au considerat că compania nu a furnizat suficiente date pentru ca agenția să determine cu exactitate cât de sigură este naltrexona / bupropionul.

Contrave este al treilea medicament de dietă de investigație care a fost prezentat în fața unui comitet consultativ al FDA în acest an, iar celelalte două nu s-au descurcat bine. Panourile consultative au eliminat noi cereri de droguri pentru combinația de fentermină / topiramat Qnexa și medicamentul lorcaserin de investigație. FDA le-a respins pe ambele.

În prezent, există doar un singur medicament pentru obezitate aprobat de FDA: orlistat (Xenical).

În documentele de informare ale companiei, Orexigen a spus că naltrexona / bupropionul este o opțiune „viabilă” pentru pacienții care nu tolerează orlistatul și care ar putea să nu aibă IMC suficient de mari pentru a fi eligibili pentru o intervenție chirurgicală bariatrică sau care nu doresc riscurile unei intervenții chirurgicale. .

,

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

SAN DIEGO – Un nou agent biologic de primă clasă care vizează inflamația alergică a apărut promițător pentru astmul indus de alergeni într-un studiu de fază Ib.

AMG 157, un limfopoietină stromală anti-timică (TSLP), anticorp monoclonal umanizat, a redus majoritatea măsurilor răspunsurilor astmatice timpurii și tardive ca răspuns la provocarea alergenilor, Paul M. O’Byrne, MB, de la Universitatea McMaster din Hamilton, Ontario și colegii săi găsite.

Volumul expirator forțat în 1 s (FEV1) a scăzut cu 34% mai puțin cu medicamentul în timpul răspunsului alergic târziu (3 până la 7 ore după provocare) la jumătatea tratamentului la 1,5 luni și cu 45,9% mai puțin decât la placebo la sfârșitul 3 luni de tratament (P = 0,09 și respectiv P = 0,02).

Puncte de actiune

Rețineți că studiul lui Casale a fost publicat ca un rezumat și prezentat la o conferință. Aceste date și concluzii ar trebui considerate preliminare până la publicarea într-un jurnal revizuit de un colegiu. Un mic studiu randomizat al unui anticorp monoclonal intravenos nou a fost eficient pentru îmbunătățirea mai multor obiective importante în rândul pacienților cu astm alergic. În mod promițător, nu au fost raportate evenimente adverse grave. .

Markerii inflamației căilor respiratorii – eozinofile din sânge și spută înainte și după provocarea cu alergeni și fracțiunea de oxid nitric expirat – au scăzut, de asemenea, cu AMG 157, a raportat grupul aici la reuniunea Societății Toracice Americane și simultan online în New England Journal of Medicament.

„Amploarea efectului acestui nou copil asupra blocului de tratament pentru astm a fost considerabilă – similar cu ceea ce se poate realiza în același model de cercetare clinică prin blocarea mediatorilor de astm stabiliți, cum ar fi cisteinil leucotrienele”, Sven-Erik Dahlén, MD , Dr., De la Institutul Karolinska din Stockholm, a scris într-un editorial care însoțea lucrarea.

Cu toate acestea, nu este foarte clar de ce funcționează medicamentul.

TSLP probabil nu este direct implicat ca răspuns la provocarea reală a alergenilor și nu contractă mușchiul neted al căilor respiratorii, a remarcat Dahlén. Inhibarea indirectă a căii din aval este mai probabilă, susținută de reducerile eozinofilelor din sputa indusă și de nivelul de oxid nitric din aerul expirat.

În ciuda constatărilor pozitive din faza incipientă, „este o întrebare deschisă dacă această strategie va avea succes în tratamentul pacienților cu astm”, a concluzionat el. “Va trebui mai întâi să dezlegăm mecanismele biologice implicate în acest efect neașteptat al AMG 157 și să arătăm de ce semnalizarea TSLP permite căilor respiratorii să se îngusteze prea ușor, prea mult și prea des.”

Cercetătorii au observat că reducerea răspunsurilor căilor respiratorii induse de alergen în astmul alergic „a fost asociată cu tratamente eficiente pentru astm, chiar și la pacienții cu boli non-alergice”.

Studiul lor a inclus 31 de pacienți cu astm alergic ușor randomizat la tratament dublu-orb cu trei doze lunare de AMG 157 (700 mg) sau placebo intravenos. Nu au fost permise alte medicamente controlatoare, cu excepția tratamentului de salvare cu beta-agoniști inhalatori cu acțiune scurtă, mai puțin de 2 zile pe săptămână.

Medicamentul a fost asociat cu 15 evenimente adverse comparativ cu 12 din grupul placebo, dar nu s-au modificat valorile de laborator, temperatura, tensiunea arterială, pulsul sau respirația. Singurul caz de anticorpi împotriva AMG 157 a fost în grupul placebo în ziua 169.

Nu au avut loc evenimente adverse grave în proces.

Un al doilea studiu de fază IIb cu un agent oral de primă clasă pentru astmul alergic, care a dus la rezultate negative, a fost raportat la o sesiune de studiu clinic de ultimă oră la conferință.

CYT003, „un modulator imun postulat pentru a inhiba inflamația căilor respiratorii mediate de celulele T prin activarea receptorului de tip 9, nu a fost mai bun decât placebo la oricare dintre cele trei doze testate pentru obiectivul primar de control al astmului la 12 săptămâni, Thomas Casale, MD, de la Universitatea din Florida de Sud din Tampa, și colegii au găsit.

Studiul a inclus 365 de adulți cu astm alergic moderat până la sever, care nu au fost sub control, cu terapia standard cu corticosteroizi inhalatori (88% au fost, de asemenea, pe un beta-agonist cu acțiune îndelungată).

Obiectivele secundare pentru FEV1 și calitatea vieții legate de astm nu au arătat niciun efect din noul agent.

Este posibil ca studiul să fi fost efectuat la o populație greșită, deoarece mulți modificatori ai răspunsului imun arată doar beneficii în anumite fenotipuri de astm, a spus Casale participanților.

Agentul a arătat semnale care ar putea indica că este eficient la pacienții naivi cu steroizi cu fenotipul Th2-hi, dar dezvoltatorul de medicamente, Cytos, nu urmărește medicamentul în continuare pentru astm și are în vedere lichidarea sau falimentul.

Ultima actualizare 20 mai 2014

Dezvăluiri

Procesul lui O’Byrne a fost finanțat de Amgen.

O’Byrne a dezvăluit relații relevante cu Amgen, Genentech, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, Novartis, ONO, Axikin, Boehringer Ingelheim, Merck, Amgen, Forest, Verona, Chiesi și Takeda.

Dahlen a dezvăluit relații relevante cu AstraZeneca.

Procesul lui Casale a fost finanțat de Ctyos. Casale a dezvăluit relații cu compania.

Sursa primara

New England Journal of Medicine

Referință sursă: Gauvreau GM, și colab. “Efectele unui anticorp anti-TSLP asupra răspunsurilor astmatice induse de alergen” N Engl J Med 2014; DOI: 10.1056 / NEJMoa1402895.

© 2021 Summercity Building Contracting LLC